0 producten in het mandje
  • No products in the cart.

Levertijden & verzendkosten

Bezorging

De verzending van de door u bestelde goederen worden verzonden door een door Jafo toegewezen transporteur. Bij vrachtvervoer zal, zodra uw bestelling klaar staat voor verzending telefonisch contact met u worden opgenomen voor het maken van een leveringsafspraak. De door u bestelde goederen worden dan tot aan de deur afgeleverd bij het door u opgegeven afleveradres.

NB.
Grote producten worden geleverd middels een vrachtauto. Mocht de afleverlocatie niet toegankelijk zijn voor groot verkeer, dan zal er zo dicht mogelijk bij het afleveradres worden gelost. Het lossen gaat middels een zg. kooiaap ( mobiele heftruck ). Hiermee kan er nog een kleine afstand worden overbrugt waar de vrachtauto niet kan komen. Deze afstand mag maximaal 100 meter zijn en dient goed toegankelijk te zijn.

Vrachtverzending of Pakketpost

De standaard transportkosten zijn alleen van toepassing binnen Nederland ( m.u.v. de Wadden en Zeeuws-Vlaanderen ) en zullen tijdens het bestelproces, voortijdig aan het afrekenen/afronden van de bestelling als zodanig worden weergegeven. Bij een leveringsadres naar één van de Nederlandse eilanden, zal de bestelling onder bovengenoemde kosten worden afgeleverd bij een transporteur welke leveringen naar het betreffende eiland verzorgd. De uiteindelijke (vervolg) transporteur zal in overleg met de klant worden ingeschakeld, waarbij de kosten van de levering voor de klant zijn. Bij een levering naar Zeeuws-Vlaanderen geld een toeslag welke naderhand, echter in overleg met de klant, bij de klant in rekening zal worden gebracht. Afhankelijk van de beschikbare verzendmogelijkheid (pakketpost of vrachtpost) gelden bij bestelling van deze producten verschillende bijdragen in de verzendkosten. De hoogte van deze bijdrage zal worden weergegeven tijdens het bestelproces voortijdig het afronden van de bestelling. Pakketpost wordt door ons verzonden via DPD of PostNL conform de actuele tarieven.

Levertijden

De gemiddelde levertijd bij vrachtvervoer bedraagt ca. 1 week. De uiteindelijke levertijd is echter afhankelijk van vele factoren zoals; voorraad status fabrikant, mee bestelde cq. standaard afwijkende productopties zoals andere kleur, afmeting, seizoensdrukte, etc. De vermelde levertijd is slechts een richtlijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent. Er zal voor levering altijd telefonisch een leveringsafspraak worden gemaakt. Voor vragen over de levering kunt u een e-mail sturen naar: info@jafo.nl, of bellen met het telefoonnummer: 0512-360248. Daar alle grotere producten zoals bv. boxsprings, banken, tafels, etc. middels vrachtvervoer worden verzonden, is het helaas niet altijd mogelijk om een exacte afleverdag te garanderen. U kunt bij uw bestelling wel een voorkeursdag of voorkeursweek vermelden. Er zal dan bij de planning van de transporteur geprobeerd worden om hier rekening mee te houden.

Zelf ophalen

Ophalen van bestelde goederen (indien/zodra voorradig) kan op (telefonische) afspraak.
De afhaaltijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Betalingsmogelijkheden

  • Contant of PIN betaling bij afhalen
  • Vooraf via iDEAL bij verzending

Contant of PIN betaling bij afhalen
Betaling van de door u bestelde goederen kunnen bij het afhalen contant of via PIN worden voldaan.
Let op ! – Bij het pinnen van grotere bedragen kan het zijn dat u het PIN-limiet op uw pas tijdelijk dient te verhogen. Vraag uw bank voor meer informatie.

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, kan ik je helpen?